Açık Erişim, Kurumsal Akademik Arşivler ve ÇAKÜ Açık Erişim Sistemi Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Açık Erişim Koordinatörlüğü tarafından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş`ın da katılımlarıyla Hukuk Fakültesi öğretim elemanlarına "Açık Erişim", "Kurumsal Akademik Arşivler" ve "ÇAKÜ Açık Erişim Sistemi" hakkında bilgilendirme ve eğitim toplantısı düzenlendi.

ÇAKÜ Açık Erişim Koordinatörü Arş. Gör. Ertuğrul Burak Eroğlu tarafından gerçekleştirilen sunumda, açık erişim ve bilimsel iletişim sürecindeki rolü; araştırmacılar, kurumlar ve toplum için yararları uygulama örnekleriyle pekiştirilerek anlatıldı. Ardından Çankırı Karatekin Üniversitesi Açık Erişim Sistemi`nin tanıtıldığı ve kullanımına yönelik eğitimlerin verildiği toplantı, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2022 Cuma